Kracht ontvangen door de Heilige Geest is een heel bijzonder gegeven.
Telkens als ik het moeilijk heb vraag ik aan Hem in mijn leven te komen en me aan te raken met zijn Krachtige Liefde.En dan kan het zo maar gebeuren dat er een ongeloofelijke liefdevolle aanraking tevoorschijn komt, een diepe Vrede die mij aanraakt. Soms gaat dat gepaard met wiegen als een klein kind in de armen van zijn moeder. Heel bijzonder om dat te mogen meemaken.
De krachtmotor van mijn bestaan is de gemeente van de Doorbrekers waar ik kom, waar mensen zich echt verbinden met elkaar. Je voelt de Liefde in de Veluwehal in Barneveld stromen op het moment dat we beginnen met God te loven en enthousiast te prijzen. Dat mag op allerlei manieren heerlijk vrij je uitstrekken naar God, Zijn Liefde maar ook jouw Liefde voor God en Jezus Christus laten zien, ieder op zijn eigen manier. Daar wordt veel waarde aan gehecht, niks is raar. Ook gewoon op je stoel zitten is prima, vooral je zelf zijn is het credo en daar voel ik me echt bij thuis.
Moest best wel erg wennen aan dat zo heel anders kerk zijn, niet zitten maar eerst
driekwartier God staande loven en prijzen en daarna de preek. En gezellig met z'n allen elke week napraten en koffie drinken, een heel open karakter.
En heb je het moeilijk dan kun je samen met iemand voor je laten bidden en handoplegging krijgen. Vorige week kreeg ik een spontane genezing van een pijnlijke schouder geweldig is dat om mee te mogen maken, God doet grote dingen je moet het alleen maar verwachten dat het kan gebeuren. Vertrouwen voedt de geest, hier wil ik nog veel meer van ervaren, groeien aan  je zelf in geloof heerlijk is dat van harte aan te bevelen. De gemeente groeit als kool, het gonst er van jonge mensen en al ben ik een oudje in hun ogen, dat maakt ook al weer niks uit.
Ook in de daarop volgende week is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij iemand thuis ,at home ,zoals ze dat daar zeggen. Heel modern. Ik geloof dat deze gemeente zo snel groeit omdat het de taal spreekt van de jeugd waar zij zich prettig bij voelen. Dat is van belang voor de toekomst van gelovig Nederland.
Kerken komen dan weer vol, mark my words. Met een hartelijke kerstgroet Tineke Ebing.

De Kerstnachtdienst wordt een knaller , ben benieuwd, heb het nog nooit meegemaakt .twee diensten zijn er om 7 uur en een om half 11.
Kom het meemaken daar zul je geen spijt van krijgen. van harte aanbevolen.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn