Wees een voorbeeld en getuig van Zijn liefde doorheen jouw liefde voor Hem, zo zal bij  velen  hun liefde groeien door dezelfde Jezus Christus.  Wie liefheeft verspreidt Zijn licht en eens komt de dag dat de sterkte van dit licht ook hen zal verlichten.  Forceer niet, maar bid!  Genade komt steeds vanuit het gebed. Verenigt u in gebed, het wapen van de vrede ligt in het gebed.   Er wordt te weinig gebeden in de wereld.  Indien de mensen meer zouden bidden zouden zij een eenheid vormen, zoals de Vader één is met Hem en Hij in de Vader.  Zo zou de bevolking op de aarde één zijn in de Vader en de Zoon. Geloof Hem, ongeloof in de wereld brengt verwijdering teweeg tussen alle volkeren.  Wezen jullie, Christenen, een licht en bid in de vaste overtuiging dat je verhoord wordt.  Dan zullen steeds meer zielen zich aangetrokken voelen tot Het Eeuwig Licht en Zijn kerk zal groeien.  Op politiek vlak komt men niet verder omdat men steeds blijft redetwisten.  Op sociaal vlak gaat het achteruit in plaats van voorwaarts, omdat zelfs het sociale politiek getint is.
 
De waardigheid van elke persoon in de wereld is erg belangrijk maar kan slechts verkregen worden door diepe en oprechte gebeden.  Het is door Hem te volgen dat de wereld zal inzien dat elke mens waardig is in Zijn ogen.  Komt die waardigheid in gevaar door gebrek aan sociale voorzieningen dan zal de wereld begrijpen dat zij, om in Zijn voetspoor te blijven, die sociale tekorten moet aanvullen, doch niet door politieke beredeneringen maar door liefde en vrijgevendheid door trouw Zijn Evangelie te beleven,  door te zorgen de één voor de ander en door te leven in vrede.
 
Het gebed is een enorm betaalmiddel.  Hoe dikwijls moet Hij Zijn volk zeggen ‘ bid, bid ‘ en ‘vraag en er zal u gegeven worden’.  Overtuig jezelf van de waarheid van Zijn Woord.  Vertrouw steeds op je gebed.
 
Er is maar één God en die is liefde.
Er is maar één Vader en die is liefde
Er is maar één Jezus Christus en die is liefde
Er is maar één zoon die zichzelf gegeven heeft als offerlam uit liefde.
Er is maar één Heilige Geest en die is liefde
Leef in die glorierijke liefde en je leeft in vrede.
 
Hij zegent je met Zijn bijzondere zegen van liefde en hoop.  Geef de hoop die Hij je geeft door aan anderen en wees niet bevreesd voor wat geschied.  Amen
 
07.04.1991

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn