God heeft mijn leven veranderd. Ik heb zo veel vragen en in mijn gebeden, in de Bijbel en Bijbelse dagboeken zegt Hij precies wat er gaat veranderen en op welke manier. Vaak besef ik goed dat in feite ikzelf die antwoorden geef, maar in mijn hart weet ik dat God mij de weg er naar toe heeft gewezen. God zegent mij wanneer Hij mij weer een antwoord heeft gegeven. Hij zegent iedereen die om antwoorden verlegen zit, want vroeg of laat komt u de antwoorden van God tegen op de vele vragen in uw leven.

Zo heeft God ook mijn leven veranderd. Ik zat vol met vragen en wist geen uitweg meer. Ik rende van hot naar haar en er kwamen meer vragen dan antwoorden. Een gebed bracht uitkomst en na dat gebed, kwam er op veel vragen een antwoord.

God is in mijn leven, en dat kan alleen omdat ik Hem toe laat in mijn leven. God is het cadeau wat iedereen graag krijgt. Hij is elke dag bij je en zal jou nooit loslaten, ook niet wanneer je wat verward bent, neen, dan komt Hij je tegemoet, want Hij heeft je lief.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn