Geloven Vandaag  - De kracht van de gedachten

Heb je de kracht van de gedachte al ontdekt? Iedereen kent wel het voorbeeld van als je b.v. op glad ijs begeeft en je denkt als ik maar niet val en ja hoor je hebt het nog niet gedacht of je ligt al op de grond. Zo kan ik nog heel veel voorbeelden noemen. Ken je deze ook, ik heb ook altijd pech in mijn vakantie, en zie wat er gebeurt vervolgens, je krijgt dat wat je denkt.
Wij mensen moeten ons veel bewuster zijn van de woorden die wij uitspreken.
Zelf heb ik momenteel deze zin als oefening genomen, ik wil meer liefde en respect ervaren in mijn leven. Daar wil ik meer voor openstaan, ik heb namelijk gemerkt dat het voor sommige mensen heel moeilijk is om te ontvangen. Heel raar, maar het is zo. Kennelijk stond ik er niet genoeg open voor, dat is wat ik me achteraf ben gaan realiseren.
En je kunt het geloven of niet, maar ik ontvang meer liefde en respect de laatste tijd sinds ik deze zin af en toe hardop herhaal voor me zelf.
Zowel het negatieve, ik heb altijd pech, als het positieve, ik wil meer liefde ontvangen, kun je naar je toehalen. Het is een kwestie van geloven dat het kan. Deze vakantie ga ik genieten en alles zal lekker gaan verlopen. Afgelopen zomer wilde ik heel graag wat meer mensen ontmoeten die ook op mijn lijntje van denken zitten, wat meer de diepte in met gesprekken dat wilde ik ervaren, en zie daar wat er gebeurde, ik ontmoette twee leuke dames en ging in gesprek met ze en ja hoor op het zelfde spoor, we spreken elkaar nog of ontmoeten elkaar spontaan op de markt in Apeldoorn.! Mooi vind ik dat. Vertrouwen dat er dingen kunnen veranderen in je leven is een heel belangrijk gegeven bij dit alles. Ik heb een meisje ontmoet met faalangst en probeer haar dit proces te leren, ik ga mijn diploma halen, geloven is de gouden sleutel naar geluk .Nu nog een kwestie van doen, angst loslaten en het kijken naar je zelf veranderen. Zo belangrijk in je groeiproces, durf te geloven in een prachtige nieuwe toekomst voor je zelf. Vraag God maar om hulp en verwacht dat het gaat werken voor jou.!!


Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn